English flag
Porti falfestés

Egy festmény árát megadni csak a körülmények ismeretében lehet. Az árajánlat alapja a megrendelő által adott információ a helyszínről, nagyobb munkánál helyszíni egyeztetés, felmérés és az elképzelések alapján készített előzetes vázlat-terv. A vázlat-terv és az árajánlat elkészítése általában ingyenes a megrendelő számára.

Általánosságban elmondható, hogy a falfestmény ára több tényező függvénye, melyek közül a legfontosabbak a festmény nagysága; a kidolgozás elvárt részletessége; a festmény témája; a festendő felület minősége, elhelyezkedése (pl. mennyezet, kültéri vagy beltéri, milyen magasságban van a padlószinttől) és tagoltsága, a szükséges anyagok, az utazási és szállásköltség. A festendő alapfelület minőségéért a megrendelő felelős.

A bútorfestmény ára leginkább a festmény méretétől, bonyolultságától, a bútortól - annak felületétől, tagoltságától- és a festendő felülethez való hozzáféréstől függ. Célszerű a bútor összeállítása előtt megfesteni azt, de kész bútort is lehet festeni. A bútort vagy a műtermemben festem, vagy a helyszínen. Előbbi esetben a megrendelőnek kell biztosítania a bútor szállítását, illetve fedezni annak költségét, utóbbi esetben pedig biztosítani kell az utazási költségemet. Amennyiben Veresegyház és a munkavégzés helyszínének távolsága meghaladja a 10 km-t, utazási költség kerül felszámolásra.

A megrendelő a Kapcsolatok menüpontban megadott elérési lehetőségek alapján megkeres. Nagyban elősegíti a továbbiakat, ha előzetesen a falfestés tervezett helyszínéről illetve a bútorról küld nekem néhány fotót és méretet az interneten. Nagyobb feladat, sok figura esetén érdemes a helyszínen lefolytatni az első megbeszélést és egyeztetést. Ezt követően néhány napon belül készítek a javaslatomról egy vázlat-tervet és a helyszíni fotók segítségével egy montázst, valamint árajánlatot, a munka becsült időszükségletével. Az ajánlatom elfogadásakor egyeztetjük a helyszíni munkavégzés idejét.

A festéshez és az alapozáshoz jellemzően akrilfestéket és falfestéket használok. A festés ideje alatt gondoskodom védőfóliával a környezet, a bútorok, a padló védelméről, de a megrendelőnek kell biztosítania kell a munkavégzéshez szükséges zavartalan körülményeket.